Echt de oude tijden herleven

Dolfijn fm luisteren online dating

Ik heb zelf nog de Veronica story op videoband staan die ooit is uitgezonden. Ik wil ze zeker niet weg doen maar kan wel e. Hele science fiction-hoorspelen maakten we. De huidige reclamezenders geven geen enkel gevoel en verbinding met Veronica e. Fantastisch dat er nog mensen zijn die deze historie levend houden.

Zeker in eenDank voor de reis in

Ik zal eens in m'n oude foto's snuffelen, deze scannen en vervolgens naar jullie mailen. Op de achtergrond een etend gezin. Ik kan alles nog goed herinneren wat er allemaal rond Veronica gebeurde. Thuis, tijdens het eten, met een microfoon voor de radiospeaker opnemen op je cassettedeck. Groeten van een Rotterdammer.

Als we naar het strand gingen dan hoorde je uit alle kleine transitor radiootje de sound van Veronica klinken. Collega Jip Golsteijn en ik schreven ook de eerste verhalen in het net door Rob Out gestarte Veronicablad. Mijn complimenten voor de documentatie en informatie.

Vandaag met leedwezen het overlijden van Rob Out vernomen. Mijn ouders vroegen altijd moet dat zo hard.

Je bent er mee opgegroeid. Vanaf die tijd waren wij onafscheidelijk.

Van tot woonde ik in Den Haag en kon alles prima ontvangen. Uiteindelijk is het toch allemaal goed gekomen.

Toen dacht ik ook waar moet het naar toe zonder Veronica. Het doet me denken aan vroeger.

Zeker in een tijd waarin velen verdrietig zijn door het overlijden van de grote Veronica-pionier, Rob Out. Dank voor de reis in de tijd. Ik hoor mijn vader vaak vertellen, hele avonden lang, over Veronica, de welbekende piraatzender.