Cvet granata online dating

Cvet granata online dating

Ako procitate sta sam napisao, meni je zasmetala generalizacija kakva je neprimerena nekome ko se bori za pravdu i istinu. Bilo bi veoma neprilicno da pisu npr. Ta zloubotreba se nazalost desava sa simbolikom. Ako ste hteli drugacije oslovljavanje mozda ste promasili nick.

Isto kao sto bi bilo neprilicno da nas autor krene da kritikuje Hrvate bez dobre argumentacije. Za takav posao treba da nadje nekog ko ima vise razumevanja i tolerancije - agresivan i iskljuciv nastup samo stvaraju losu sliku o organizacijama koje rade castan i koristan posao. Sta ja mislim o ljudima koji pisu takve stvari je drugo pitanje. Ja ni u jednom trenutku nisam branio gest tog mladica u autobusu. Da sam roditelj koji smatra da mom detetu nije bezbedno u mestu u koje bi trebalo da ide - ne bih ga ni pustila, a kamoli potpirivala ga u losem ponasanju.

Nas stav o

Druzim se sa tom generacijom roditelja i dece. Da je autor Jevrejin koji je pisao o Srbima, to bi mozda bila mrznja prema Srbima. Da li su vama vasi roditelji ili baba i deda govorili o stravicnim uzasima drugog sv.

Doduse ima jedno nepisano

Nas stav o tekstu treba da ima u vidu pripadnost autora grupi o kojoj pise. Doduse ima jedno nepisano pravilo pravilo vezano za nacionalnost, ali ne onoga ko govori, nego onoga o kome se govori. Vrlo slicnu temu smo vec jedanput obradjivali, i tada je bila solidna rasprava oko toga ko ima pravo da kritikuje koju naciju.